Roerlangrennet nærmer seg!

Roerlangrennet nærmer seg!

Nederst på siden finner du invitasjon til årets roerlangrenn 4. mars. Det blir som vanlig arrangert i Sørkedalen. Meld deg på ved å sende mail til  Marianne Lundh m-lundh@online.no med emneord roerlangrennet innen 1.marsk. Påmeldingen skal inneholde navn, klasse og distanse. Starten går kl 11 og det er ingen startkontigent. Siste sjans for etteranmeldinger er frem til kl 0930. Send mld til Marianne på 900 36 137 ved etteranmeldinger. Fra kl0930-1030 hentes startnr i Gamlestua. Klubben med flest deltakere tar pokalen, samt medalje til alle førsteplasser i de ulike klassene. Husk at det til og med er kaninløype for de yngste og valgfri distanse i trimklasse for alle aldre – vi vil altså ha alle med!

2018 Roerlangrennet innvitasjon

Skriv en kommentar