Info om klubblazer

Leverandøren av vår røde klubbjakke har flyttet til House of Oslo.

Vår avtale om skreddertilpasset jakke, levert i merinoull av meget god kvalitet, videreføres i 2018 med samme pris, nok 4.500,-.Klubbens merke for påsying på brystlommen ligger hos Royal Men’s Wear.

Stoffet i merinoull er spesialprodusert i klubbens røde farge, og det er fremdeles ca 65m igjen av dette fargepartiet,  nok til ca 25 ferdige jakker.

Alle medlemmer oppfordres til å benytte seg av dette gode tilbudet, jakken tilpasses etter ønske, og har en rekke flotte detaljer som f.eks. mobiltelefon lomme med glidlås, pennelomme, kortlomme og flere andre innvendige lommer.

Klubbens medlemmer får forøvrig 10% rabatt på alt annet i deres butikk, som ligger i plan 2, mens skredderverkstedet befinner seg en etasje ned.

Roblazer