Rokurs med helgesamling

Helgen 2.-3. september fikk alle voksne nybegynnere som deltok på nybegynnerkurs i vår tilbud om helgesamling 2. og 3. september.

Lørdag 2. september opprant med nydelig sensommer/tidlig høstvær. Bedre vær var det ikke mulig å få tidlig i september, og vi nybegynnerne fikk sammen med erfarne instruktører en flott rohelg. På lørdag rodde vi helt til Asker og kunne beskue flere framskutte eiendommer langs vannet.

Helgen var virkelig et kinderegg. Ut på rotur aldri sur, god instruksjon fra erfarne instruktører samt hyggelig sosialt samvær.

Det er å observere at noen av kursdeltakerne har falt av gjennom sommeren. Annet er ikke å forvente. Noe av nybegynnerkursets hensikt er å få prøve seg i ulike båter, samt sjekke ut om roing er det rette.

Vi som holder det gående er strålende fornøyd, og kan på det varmeste anbefale roing til andre som også er litt mer enn 29 år. Ennå håper vi på flere gode ettermiddager med rovær før høsten tar oss.

Når vannsesongen er over, er det sirkeltrening mandager kl. 18.00. Møt opp, savner særlig flere damer. Undertegnede kan også anbefale sirkeltrening som en kombinasjon med annen trening. Kom Kom!!

Og til dere som ikke har kastet dere ut i det. Meld dere på kurs til våren!

På vegne av nybegynnerne

Hilde Andersson Vagle

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *