Forbedring å spore

Forbedring å spore

Foruten en knepen foto finish i herre single var det forbedringer for samtlige norske båter i verdenscupen i Munchen.

Dobbelscullerene med Heide og Nito endte begge i B-finalen. Heidi og Marianne endte til slutt på en 11. plass, slått av Frankerike på målstreken med 2 hundredeler.

Morten og Nito ledet hele sin B-finale til det var igjen drøye hundre og femti meter. Da kom først Estland og så Kina, hvor også her hundredelene skulle skulle. Det var fattige 7 tideler som skilte disse båtene.

\"Det har blitt en fantastisk tett klasse på godt og vondt. Vi føler at vi har tatt noen riktige skritt og er med! Når det er sagt er ikke 9.plasser godt nok,\" sier Nito.

Tett var det også i finalen i denne båtklassen hvor de 2,5 sekund skilte de 5 første båtene. Frankerike, som krysset først, verdensrekord!

Tine Schøyen og Hilde Gudem endte på 11. og 12. plass i tung- og lettvekt single. Olaf Tufte endte til slutt på 5.plass, 7s bak Mahe Drysdale med Alan Campbell og Hacker på plassene bak.

Neste er den anerkjente Henley regattaen for herredobbelen, mens alle båtene drar videre nedover til Luzern i uke 27. Dette er også VM-uttak.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *