Roskole for voksne 2019

Har du lyst til å begynne å ro?

Velkommen til nybegynnerkurs for voksne i NSR!

*KURSET ER FULLTEGNET*

Vi starter med en introduksjonskveld onsdag 2. mai kl. 18:00 og kommer oss med en gang ut på vannet.

På kurset vil du møte erfarne roere og instruktører. Det vil være opplæring mandager og onsdager kl.18:00 – 20:00. Instruksjonssjef Halvor Bergan er hovedansvarlig for gjennomføring av kurset, og han har hyggelige instruktører med på laget.

Du må møte 8 ganger, sette deg inn i klubbens regler og Ro-ABC (nederst på siden), og ta skriftlig test siste dagen for å få godkjent kurset. Er man hindret i å delta en dag, vil det være mulig å avtale et annet tidspunkt.

Du vil lære om:

• Grunnleggende roteknikk i ulike båttyper
  • Ord og utrykk
  • Sikkerhetsregler
  • Hvordan båtmateriale behandles
  • Bruk av klubbhuset

Du må være svømmedyktig for å delta.

Kurset koster kr. 1 600 kroner, som tilsvarer medlemskontingent og betales en gang, 1000 kroner for studenter.  Følg vedlagt link for påmelding.  Skjema sendes ferdig utfylt til styret@roklubben.no

Betaling skjer til klubbens konto 9041 22 47190 (med melding: Rokurs voksne).

Etter kurset kan du fortsette som mosjonist i klubben og se frem til felles trening og roturer i Oslofjorden. Gruppen møtes mandag og onsdag kl. 18.00. På søndagene ror vi gjerne en lengre tur fra kl. 10. Det er viktig å møte presist og ferdig påkledd.

Datoer for rokurset:

Roskolen starter  6. mai kl 18.30 og datoene er:

Mandag 6. mai

Onsdag 8. mai

Mandag 13. mai

Onsdag 15. mai

Mandag 20. mai

Onsdag 22. mai (ekstra kurskveld)

Alle dager fra kl 18.30 til 20.30.

Du kan ellers bruke våre tur- og mosjonsbåter når du har lyst på en rotur.

Om vinteren trener vi styrke og teknikk på romaskiner og andre styrkeapparater.

Er du interessert og/eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med tur- og mosjonsansvarlig Natasza Sandbu på e-post natasand@gmail.com eller tlf 922 822 32.

Ro-ABC