Roskole for voksne 2020

Kurset er dessverre avlyst som følge av koronaviruset

Har du lyst til å begynne å ro?

Velkommen til nybegynnerkurs for voksne i NSR!

Vi starter med en introduksjonskveld mandag 4. mai kl. 18:00 og kommer oss med en gang ut på vannet.

På kurset vil du møte erfarne roere og instruktører under ledelse av instruksjonssjef Eduardo Caetano Reis. Det vil være opplæring mandager og onsdager kl.18:00 – 20:00. Kurset blir avholdt på følgende dager i mai: mandag 4. – onsdag 6. – mandag 11. – onsdag 13. – mandag 18. – mandag 25. – onsdag 27.  Oppfølging ved felles roing gjennom sommeren og høsten.

Du må møte minst 5 av 7 ganger, sette deg inn i klubbens regler og Ro-ABC og ta skriftlig prøve for å få godkjent kurset. Er man hindret i å delta en dag, vil det være mulig å avtale et annet tidspunkt.

Du vil lære om:

• Ulike båttyper
  • Grunnleggende roteknikk i forskjellige båttyper
  • Ord og utrykk
  • Sikkerhetsregler og -rutiner
  • Hvordan båtene behandles
  • Bruk av klubbhuset

Du må være svømmedyktig for å delta.

Du må melde deg inn i klubben og betale årskontingent på 2000 kroner (1200 for studenter og pensjonister over 67 år, 3700 for familiemedlemskap) pluss kursavgift på 500 kroner. Betaling til klubbens konto 9041 22 47190 (med melding «medlemskap og roskole for voksne»). Følg vedlagt link for påmelding:

Skjema sendes ferdig utfylt til styret@roklubben.no med kopi til edvardcaetano@hotmail.com

Etter kurset kan du fortsette som mosjonsroer i klubben, delta i felles treningsturer og roturer i Oslofjorden. Mosjonsroere møtes organisert tre ganger i uken, to ukekvelder og søndager kl. 10. De som ønsker å satse på konkurranseroing nasjonalt og internasjonalt får tilbud om målrettet trening på masters nivå.

Du kan ellers bruke våre tur- og mosjonsbåter når du har lyst på en rotur. Om vinteren trener vi styrke og teknikk på romaskiner og styrkeapparater.

Er du interessert og/eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med tur- og mosjonsansvarlig Natasza Sandbu på e-post natasand@gmail.com (tlf 922 822 32) eller instruksjonssjef Eduardo Caetano Reis på edvardcaetano@hotmail.com  for kurset.

Ro-ABC