Juniortur til Frøshaug

Juniortur til Frøshaug

Årets skisamling på Frøshaug foregikk i skiftende forhold, føre og kartkunnskaper. De tapre roere som beveget seg gjennom Nordmarka fikk sin pris i stampen med pølser og Aas Absolutt ….

Det er tidlig opp for de som djerves skal. Juniorene satte av gårde i buss opp til Ringkollen. De ca 25 km fra Ringkollen over Løvlia og til Frøshaug begynte med hardt skareføre om morgenen, med overgang til universalklister utpå dagen.

Nicolai Wiik, David Een Sture, Mads Frank og Lars Bunæs Myhrer, Theodor Astrup Wiik og Patrick Een Sture ble ledet ann av sjefstrener Ansten Due.

Framme ved Frøshaug i 15-tiden etter en smule feilnavigering nede ved Tverrelva som brakte juniorene (eks trener) halvveis til By i Lommedalen. Deretter tilbake, opp lia og rett i stampen til Mariannes varme pølser i lompe og en kald Aas Absolutt Helt Uten!

Fra stampen ble det arrangert barbentstafett ned til fuglekassa nede i lia, og opp i stampen igjen! Om kvelden ble det Mariannes gryterett, deretter en velfortjent god natts søvn, og videre til Lommedalen etter solid frokost neste morgen!

Juniorene vil få takke Ansten, Marianne og Jens for storveis tilrettelegging og utmerket forpleining.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *