Medaljer i bøtter og spann!

Dagen begynte tidlig og sluttet sent, dagen begynte med gull og sluttet med gull, regattaen begynte med suksess og sluttet med suksess, les mer om NSRs knall regatta i helgen!

Så langt har NSRs prestasjoner på vannet ikke vært annet enn imponerende. Vi trodde ikke det kunne bli bedre, men der tok vi skammelig feil, i helgens Nordiske mesterskap med østlandsregatta tok NSR flere medaljer enn noen gang!

Regattaen startet med medaljer i alle farger i åpen klasse. Det møtte vår trofaste Jr.D tropp opp og gjorde akkurat det de skulle, denne gangen med litt kvinnelig assistanse fra Åshild Roaldset.

Noe senere rodde Frida og Tale inn til en flott andre plass og ble med det nr. 2 i Norden! Deretter vant Sven Ole og Phillip i hvert sitt JrB 1x løp, hvor hele 50 deltagere var påmeldt! Dessverre var det i det løpet tull med tidtagningen så sammenlagt plasseringene er ikke fullstendig, men begge to hadde en god følelse.

Etter det tok David og Nicolai W. gull i JrB 2x, hvor også tre andre NSR lag stilte.

Så, noe senere i senior klassen stilte ny (ro) pensjonerte Nito opp og vant i 2x med Olav Tufte, og de ble Nordiske mestere!

I Jr A 2x B-finale ble Alex og Tord nr 2, strålende, og ikke lenge etter vant NSR i Herre Senior 4x. Første dag nærmet seg slutten og NSR avsluttet på topp med gull i JrB 4x, ved David, Lars (med lykkesokker, se bildet), Nicolai og Sven Ole.

Dag en var over, men NSR hadde mer å vise frem, til tross for skyer og svakt regn. NSR begynnte dag to der vi sluttet dag en, med gull, sølv og bronse i åpen klasse.

NSR møtte etter det tøff konkurranse senior 4-; \"Hvorfor vant de ikke?\" spurte de minste meget overasket. Deretter var det klart for JrB 2x, hvor NSR hadde tre båter som tok 1, 2 og 5. plass. Ikke lenge etter stilte NSR to båter i Jr A 2x finalen, de kom på 5. og 6. plass.

Dagen og regattaen ble avsluttet med Jr B 4-, hvor to lag stilte. Der kontrollerte vi feltet med første og sisste plass til NSR, full kontroll med andre ord.

Konklusjon for regattaen ble at hele tretten vimpler må heises i NSRs flaggstang, og som ikke det var nok vant også Norge sammenlagt med poeng, med god hjelp fra NSR.