Langrennsfest på Nordseter

Langrennsfest på Nordseter

-5, blåekstra, strålende sol, 16 unge og ivrige roere fra Oslo Rokrets. Det måtte bli vellykket!

NSR stilte med 9 deltakere og to ledere, og var med det den utvilsomt største klubben på samlingen i regi av Oslo Rokrets. Mange av gutta har vært med flere år på rad nå og det har virkelig gitt resultater. Det tekniske nivået og treningsviljen blant helgens gjeng er noe helt annet enn hva vi dro med oss opp for et par år siden, da skiturene i dette fantastiske turområdet kom i skyggen avfokuset på godteri og TV 🙂

Den uoffesielle stafetten ble forøvrig vunnet av Sven Ole og Lars, som jublet som om de skulle ha vunnet VM-stafetten for Norge. Moro var det i allefall til tross for protester ut over hele lørdagskvelden om at det var feige lag!

Takk til Marianne Lundh for at dette igjen ble gjennomført. For en fabelaktig samling…bedre blir det ikke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *