Mye rødt på Kjørbo

Mye rødt på Kjørbo

Det var igjen duket for sprintregatta på NSRs 2. hjem – nemlig Kjørbo i Sandvika.

De røde stilte sterkt opp på alle nivåer og sørget for mye edelt metall. På lørdagen var våre junior-jenter flere ganger i aksjon, både i åpen klasse og junior-C. Anna E. Sture kunne blant annet vise til flere seire i både singel og dobbel, mens Ingerid og Ida gjorde det bra i åpen-klassen. Fullt så bra gikk det kanskje ikke i firer med tap for Bærum og CR 🙂

Også våre senior-damer viste seg fram og hanket inn flere Norges Cup poeng i dobbel, firer OG åtter. I sistenevnte klasse ble det et knepent tap for vertsklubben, men moro var det at de eldre jentene fikk vist seg fram.

Blant de gamle guttene stilte NSR med enkelte representanter. Mathieu holdt fortet i dobbel sammen med Johannes, før førstnevnte fikk med seg bl.a Notto Simensen i firer. Simensen debuterte i NSR-drakt for første gang og redaksjonen ønsker han velkommen.

Alle overnevnte teamet opp med junior A/B gutta for mix-åtter i siste løp søndag. Dette etter at Nicolai og Tharald hadde dominert i HJB 2x og Sven-Ole og Tord herjet i både JA 2x og 2-. Sammen måtte det bare bli gull når de teamet opp i firere, og selvom de møtte et noe sterkere Sarpsborg lag i åtter, var det også solid roing her.

Været kunne ikke hvert bedre. Neste løp er 8er løp på Drammenselven mens junior-troppen drar over fjellet til Voss om 2 uker.

#136#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *