Skileir på Sjusjøen 09

Skileir på Sjusjøen 09

Helgen 23. – 25. januar bærer det til fjells, nærmere bestemt Sjusjøen. Årets skileir for aktive roere blir i år som i fjor arrangert av Oslo Rokrets. NSR stiller med en stor gjeng, hvis du ønsker å være med så gi lyd.

Turen går oppover med egen buss fredag ettermiddag (mellom kl 14 og 16 en gang) med muligheter for en liten økt fredags kveld i mørket. Lørdag blir det litt skiinstruksjon og langtur i Birkebeinerland. På ettermiddagen blir det litt bakkeløp og stafett for de sprekeste med middag og litt morsomheter på kvelden. Langtur søndag før snuten rettes hjemover.

Prisen er kr 500,- for juniorer og 700,- for seniorer. Ønsker du å være med, skriver du en mail til routvalget@roklubben.no eller (juniorer) snakker med Esther/Johannes på trening.

Fortløpende påmelding da det er plassbegrensning. Foreløpig påmeldingsfrist torsdag 18.des.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *