Sjusjøen 09

Sjusjøen 09

Det er nå en uke siden skisamlingen på sjusjøen, og endelig har redaksjonen kommet seg såpass at en liten rapport kan legges ut!

Skileiren viste seg raskt å bli litt tøffere enn forventet, da været var langt fra idyllisk. Sidelengs snedriv er ikke akkurat beghagelig, men som Nito sa, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær..!

Treningen var hard, og det gikk unna for både den ene og den andre. NSR stilte stort med store og små, jenter og gutter.Foruten hard trening gikk tiden med til små og store rampestreker, som alltid, soving, tv-titting, og ikke minst, rampestreker. Maten som ble servert på Sjusjøen var av ypperste klasse, og om det kanskje ikke lønnte seg for restauranten, så storkoste hvertfall alle seg med alt fra is til taco.

Alt i alt en finfin samling hvor skiteknink og form ble forbedret,

takk til alle arrangører!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *