Birken 09 Рet p̴skerenn

Birken 09 – et påskerenn

Et knippe hardhauser representerte NSR i den solfylte, men bakglatte 72. utgaven av Birkebeinerrennet

Det var som vanlig full baluba på Rena kvelden før årets store mål for 14000 skiløpere. Det gjorde ikke stemningen roligere at værprognosene endret seg, og \\\"alle\\\" var usikre på om det ble klister eller ikke…

..og det var nok de som valgte et tynt klisterlag, dekket med tørrvoks som kom best ut av styrkeprøven. For selvom det var -5 grader på Tingstadjordet på morgenkvisten, sto solen på så kraftig utover dagen at det ble rene påskeføret siste halvdel. Det ble skikkelig sug i sporet, få hadde feste, og sporene ble kjørt i stykker. Verst gikk det nok ut over de sist startende.

Men det er rett og slett ikke lov å klage uansett. For med et sånt vær og den sedvanlige gode stemningen langs løypa var årets Birkebeinerrenn en fantastisk opplevelse.

Deltakende NSR\\\’ere var:

-Sverre Løken 3.21

-Nicolai Wiik 4.53

-Helge Refsum 3.53

-Johan Werner 3.37

-Peder Myhre 3.00

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *