Dugnad på Årungen – og avlyst regatta!

Dugnad på Årungen – og avlyst regatta!

Vårdugnaden på Årungen gikk av stabelen på lørdag 18. april, les mer om de gode og mindre gode nyhetene her!

. Det var et gledelig godt oppmøte fra NSR, fra både juniorer, foreldre og styret. Det ble raket og brent, lagt ut brygger og montert høyttalere. Den viktigste delen av arbeidet; å legge ut bøyestrekket, ble det imidlertid ikke noe av. Isen dekket fremdeles den største del av vannflaten med en tykkelse på 7 cm, og vannet holdt 0 grader. Selv med to røslige karer i forpiggen hadde den røde transportbåten ikke sjanser til å bryte opp isen. Dugnaden ble derfor avsluttet med den nedslående beskjeden om at NSRs regatta helgen 25. og 26 april må avlyses. Den flunkende nye Filippi 4-/4x som Per K, Jens og Marianne hadde hentet i Sarpsborg og kom innom Årungen med, må derfor vente en stund på å få sin regattadebut.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *