Østlandsregattaen

Østlandsregattaen

NSR hadde med en stor tropp til Østlandsregatta på Årungen. Junior-VM fireren rykker stadig nærmere en utvelgelse og Henley fireren tester fart fram mot sommerens høydepunkt.

Det var dekket for flotte roforhold på årungen denne lørdag, dog det begynte og sluttet med noe frisk bris var det meste av dagen fyldt med flatt vann og god roing.

Prestasjonene var gode, heat etter heat ble vunnet i jrC singel og dobbel for NSR. For de internasjonalt satsende lot heller ikke prestasjonene vente på seg. Esthers topp trente toere kom på 1. 2. 5. og 6.

4- og 4x som ble arrangert som samme løp senere på dagen kom desverre litt tett på disse ivrige atleter, og det var mange slitne ungdommer som gjorde sitt beste her, svært så gode presatsjoner ble det, dog kunne det nok vert enda noe bedre. I senior toer og åtter jra ble det i begge seier til esthers tropp og NSR. Det har vert en strålende dag på årungen, og vi håper å få en like god dag i morgen.

Søndagen forsvarte Jr C sine gode prestasjoner og dro i land mange medaljer. Seniorene prøvde seg også i og fikk vist at de allerede begynner å bli klare for NM til høsten. Henley fireren satte en svært god tid og forbedret seg stort fra lørdagen. De rykker stadig nærmere team hordaland. Jrvm fireren viste seg fra sin hittil beste side da de rodde inn på 6.23. Dette var guttene svært fornøyd med og vil jobbe videre for å presse sekundene nedover.

Trekkningen for helgens løp: #180#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *