Innendørsmesterksapene

Innendørsmesterksapene

<b> Dagens oppdatering!:</b>

Dagen er nå omme for de unge, ivrige på norgesmesterkapene på romaskin, i år arrangert av NTNUI på Dragvold utenfor Trondheim. Dagen startet godt med Markus, Sven Ole og David i Elite Senior 2000 m. Med 6:25 for David, 6:30 for Sven Ole og 6:33 for Markus. De greide desverre ikke bestige pallen, for den tok Olaf Tufte på 5:52, Kjetil Borch på 5:55 og Nils Jacob Hoff på 5:56.

Kort tid etter så vi mesterkapenes tetteste duell, den så vi i Jr A 2000 m, mellom Tharald fra NSR og Kris Cato fra Sandefjord. Tharald kontrolerte racet fra start og de lå tilnærmet likt hele veien. Men med 500 meter igjen rykket den unge gutten fra Sandefjor og tok til slutt seieren 3,5 sekunder foran Tharald, som rodde på 6:29. I Elite Senior 4×500 m stafett, her gjorde det rene NSR laget en veldig imponerende 5:47 og 4 plass!

Dog takket ikke Tharald for seg med det, han hadde fortsatt 2 løp igjen. I 500 meter for junior A vant han uten store problemer, med 2 sekunders margin! Til slutt skulle Tharald i ilden mot den eldre generasjon, i lettvekt 250 meter sprint! Han imponerte stort, og vant sin klasse, i tillegg gikk heatet sammen med åpenvektklassen, hvor Tharald totalt kom på en 2. plass. Kun slått av Dirk <I>Tømmerstokkmannen</I> Møller, født og oppvokst på Concept2 fabrikken.

Redaksjonen gratulerer alle flotte prestasjoner, og ikke minst alle som fikk med seg noe skinnende blankt å ha rundt halsen!

Bilder fra mesterskapet er selvfølgelig på vei!

<b>Før racene:</b>

Markus, Sven Ole og David er først i ilden her på Dragvold ved NTNU utenfor Trondheim. De skal ro herre U21 2000 meter klokken 10.50. Kun timen etter skal også Tharald til pers, tross hard konkurranse er han en av favorittene til dagens herre junior A 2000 meter. Senere på dagen skal også Tharald delta i jrA 500 m sprint og 250 meter senior lettvekt. Også to stafettlag er satt sammen, med Tharald, Sven Ole, David og Markus på lag én, og Mads (NSR), Magnus (Tønsberg), Øyvind (Sandefjord) og Håvard (NSR) som andrelag.

Redaksjonen er selvsakt tilstede under hele begivenheten her i Trondheim, og vil bringe dere resultatene så fort løpene er gjennomført.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *