De røde seirer igjen!

De røde seirer igjen!

Etter tradisjon tro skal man etterfølge det fantastiske vårballet med offisiell åpning av rosesongen, med dåp av nyinnkjøp, flaggheising, og ikke minst race mot Christiania i åtter oppover Frognerkilen. Fantastiskt vårvær skulle gjøre at dette ble en god dag for de rødkledde, og etter dåp av den nye bilen Roberto og sponsorbåten Bygdø Lions var stemningen på topp for de unge atleter som skulle ut å ro.

Det skulle kun bli en kort sprint i år, byggearbeid i kilen skulle gjøre racet meget kortere enn vanlig, og kun 300 m ble rodd, fra halvveis i Frognerkilen og opp til kanten av Kongen.

To race skulle holde sted, ett for juniorer og ett for seniorer, begge i åtter. Seniorene skulle ut først, med mix-lag. Det ble et tett løp hele veien, men etter en god start greide de rødkledde studenter å holde tempoet oppe, og gikk til en seier på 1/4 lengde!

Men så var det da også tur for de yngste juniorer! En ren guttebåt fra NSR skulle få hard konkurranse med en eldre og mer erfaren mix-båt fra Christiania. Det ble et tilnærmet dødt løp hele veien, men et rykk fra de unge rødkledde de siste 100 meterene fikk dem frem i ledelsen og til en seier på intet mindre enn to meter.

Etter en så flott en vårdag er det intet annet å si enn at det ser ut til at det blir nok en flott sesong for de unge studenter fra Bygdø. Redaksjonen vil takke alle i den ivrige heia-gjeng som møtte opp, og ikke minst gratulerer til alle i vinnerlagene!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *