Skileiren på Nordseter!

Skileiren på Nordseter!

Da er skileiren forbi, les hva de gjorde der!

I helgen som var ble det arrangert skileir med Oslo Rokrets, på Nordseter. Her var mange av juniorene og omtrent alle u23 seniorene med. Det er også verdt å nevne at Sven Ole Nicolaysen tok toget helt fra Trondheim, for å stille opp med sine lagkamerater.

Bussen dro fra Kongen på Bygdøy, på fredag. Her samlet mange roere seg fra klubber rundt om i Oslo; Christiania, Bærum og ikke minst oss. I år var vi ikke så mange som i fjor, men det ble veldig bra uansett. Det var flere trenere til stedet bla. Esther Verburg og trener fra i fjor, Johannes Niesen.

Da vi kom opp ved 20tiden på fredag, fikk vi først en deilig tradisjonell middag med karbonader og brun saus. Vi ble så delt inn i hytter, og de som ville kunne gå litt før det ble sengetid. Det gjorde selvfølgelig våre sporty u23ere!

Dagen derpå hadde vi første økt ved halv-ti-tiden. Junioerene fikk frisket opp teknikken litt, før vi la ut på ca en timerstur. Været var helt topp; solen varmet og føret var blått. Etter en varmlunsj og litt hvile, og kanskje litt snacks, var det ut igjen. Denne gangen var det bakkeløp og stafetter. Mange hadde allerede gitt alt på den første økten, men klarte å gi litt andre også. Da snakker jeg spesielt om u23 som uttrykte at de hadde allerede hatt en økt på intensitet 50.

Lagene ble fordelt og stafetten startet. Løypen var en bratt bakke, og det kan trygt sies at den var hard! Stafetten var kanskje ikke helt ærlig, men det betyr jo at vi hvert fall har konkurranseinstinktet på plass.

Senere ble vi nok en gang samlet for en middag, og etter det dro folk fort tilbake til hyttene deres for å hvile de slitne og såre musklene.

Dag nr 2 var det en to til tre timersøkt som stod på timeplanen. Da var det også helt herlig vær! Noen steder var det til og med nye oppkjørte løyper, hva mer kan man ønske seg?

Etter økten var det bare å rydde ut av hyttene, og spise litt før vi la i vei hjemover.

De årlige skileirene er et deilig avbrekk fra romaskin og byen, og selv om ikke alle er på likt nivå på ski, så samles alle på middagene, stafetten osv. Og det blir bra sosialt!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *