Sven Ole har gjort det – men Stian, Jens og alle dere andre – vær tøffe – registrer dere!

Kjære alle dere som er aktive brukere på en eller annen måte i klubben – senior, tur- og mosjon, junior, master, U21 og alt mulig rart – vær så inderlig snille å hjelpe hjemmesiden til å bli et godt verktøy for de som tilrettelegger aktiviteten for dere: Registrer navn, mobiletelefon og epostadresse (om du har).

På startsiden (og til høyre for teksten du leser nå) finnes en boks som heter ”registrer deg”, og fyll ut. Du får tilsendt et passord, som du bruker til første gangs innlogging, det kan du deretter bytte til noe som passer ved å klikke ”rediger profil” oppe til høyre når du er innlogget.  Du som er under 18 år – huk av for ”foreldre”, og fyll inn kontaktdetaljer for disse også. Lagre.

Om du gjør det, kan vi sortere deg i en eller flere grupper du mener du vil tilhøre – for eksempel U21 og senior – eller tur- og mosjon og masters osv. Om du gjør det, betyr det tid og penger spart for de som skal legge til rette for tilbud til deg – mailer og SMS (om det haster) kan sendes med et tastetrykk via hjemmesiden. (Det er bare webadmin, trenere og styret som kan se registeret).

 

PS – er du ikke aktiv, men har lyst til å registrere deg – er det bare kjempefint uansett.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *