NSR i Amsterdam – i rødt, hvit og blÃ¥tt!

NSR i rødt, hvit og blått!

 

Som tidligere notert på hjemmesiden skal NSR til U23 VM med en ren klubb båt. Fredrik Winther Thorsen, Markus Daae Qvale Holmemoe, Sven Ole Nicolaysen og Tord Sund Fongaard skal representere NSR og Norge i Amsterdam 20 – 24 juli! Redaksjonen blir selvfølgelig med for å følge spenningen!

 

 

Oppsamling, Repechage, herkansing.

 

Guttene våre skal ro I oppsamling som følge av en litt (16 hundredeler) svak plassering I forsøket. Guttene skal opp mot Frankrike, Tsjekkia og Argentina.  Hvis vi ser på gårsdagen resultater er Frankrike den svakeste motstanden med klart dårligste tid! Men vi skal ta INGENTING PÅ FORSKUDD! Vi ønsker alle foreldre og nære all lykke til og husk for de som er der nede og sliter med helsen som følge av all spenningen, faren til Markus Daae Qvale Holmemoe er lege!

 

ALL LYKKE TIL!

 

Forsøk! Første møte med verden!

 

Guttene våre testet verden i dag, klokken 16:54 gikk starten på første forsøk. NSR og Norge var i det tredje og siste forsøket. De var skulle ro mot Spania, Romania og Litauen. Første 500 var jevnt, NSR lå på 4. knappe 3 sekunder bak Romania. Midterste 1000 (500-1500) åpnet det seg mere opp og Norge lå henholdsvis fem og seks sekunder bak, men så skrudde Markus, Fredrik, Tord og Sven Ole på spurten og tok inn hele FEM sekunder på Latvia og var bare fattige 16 hundredeler bak ved målstreken! Spania vant to og et halv sekund foran Norge.

Guttene hadde da den raskeste siste 500 meteren av alle! Oppsamling skal kjøres i morgen tidlig klokken 10:36 (Nederland). Guttene skal opp mot hard konkurranse da og: Argentina, Tsjekkia og Frankrike. Frankrike fullførte sitt heat på klar siste plass seks sekunder bak Norge (6:08 vs 6:14), man skal være forsiktig med å sammenligne tider fra heat til heat, men seks sekunder er bedre enn et spark bak! Tsjekkia rodde på 6:05 i heatet altså 3 sekunder raskere enn Norge, Argentina rodde på 6:08:18 altså bare 12 hundredeler raskere enn Norge i heatet etter.

 

Så ut i fra resultatene i dag ser det ut til å bli et tett race i morgen, de 3 beste går videre! Du kan følge løpene live her: http://www.worldrowing.com/live-results 

Vi ønsker gutten all lykke i verden og gleder oss til å se dem i morgen! Til familien som har dratt ned til Nederland, husk å puste mellom heiaropene!

 

Redaksjonen tar flyet ned i morgen ettermiddag!

 


 

————————-

Guttene våre setter seg på flyet tirsdag 19 juli med kursen mot Amsterdam og Bosbaan (robanen). Norge sender en rekordstor tropp til U23 i år, de som blir med våre gutter nedover er en lm4x, lm2-, m2x og m1x. Totalt 15 roere, trener og presseteam.

Første løp for våre gutter er på onsdag 16:54, eventuelle oppsamling er 10:54 på torsdag, semifinale på fredag er 15:06 og finale på lørdag går av stabelen klokken C-finale: 10:24, B-finale: 12:06 A-finale: 17:24. Komplett startliste kan lastes ned her: http://www.amsterdamrowing.com/en/a/competitie/

 

Fireren vår har gjort store fremskritt den siste tiden sammen før VM med Roger Wiggin i spissen. Humøret har vært topp hver eneste dag og guttene gleder seg stort til VM. Det er meldt opptil meget dårlig vær i Amsterdam, det er mørke skyer som preger yr.no, og på fredag er det meldt 13mm regn. Så gummistøvler og regntøy er notert på pakkelisten!

 

Løpende oppdateringer kommer fra og med onsdag!

 

Stay Tuned!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *