Vinneren er kåret!

Vinneren er kåret!


Da er de heldige vinnerne kåret! Se hva som ble det største tilbakeblikket fra sesongen 2011!

Etter en litt tam avstemning på facebooksiden vår, har det blitt kåret et verdig tilbakeblikk fra 2011, for er det kanskje ikke uventet hvem som vinner. De som er med i dette tilbakeblikket har ikke lenger bare masse NM gull og store meritter på samvittigheten, men nå har de altså stått for det største og beste tilbakeblikket fra 2011! 

Selv med advarsel fra Nito, ble vinneren  “Da Nito og Eirik veltet”! Redaksjonen gratulerer Nito og Eirik!

På andreplass finner vi “U23 VM”, svært velfortjent!

 

Neste år håpes det på flere stemmer, så det ikke er sagt hvem som vinner helt fra starten av! Kanskje blir det like bra tilbakeblikk fra kommende sesong, selv om kanskje det veltet blir et engangstilfelle..?

 

De fire store tilbakeblikkene fra sesongen 2011! 

Da er det på tide å stemme på hvilket av alternativene du assosierer med 2011, og hvilket som er mest minneverdig for deg. Stemmingen foregår på facebook, linken finner du her!

Stemmingen foregår på Norske Studenters Roklub sin facebookside

http://www.facebook.com/norskestud


U23VM

Etter mye seatracing og hardt arbeid endte det opp med en ren NSR 4- med Markus Holmemoe, Fredrik Thorsen, Sven Ole Nicholaysen og Tord Sund, med u23 VM som mål. Kvailfiseringen til norgesdrakten var Nordisk Mesterskap, og der rodde guttene inn i mål et par lengder før motstanderne. De var kvalifisert! Etter enda mer hardt arbeid og trening dro de til u23 VM i Amsterdam. Etter forsøk og oppsamling endte guttene på en 12. Plass. De rodde alt de hadde hele veien og er nok veldig fornøyd med opplevelsen!   

 Les mer om reisen til u23 her – og her!

 

Nordisk Mesterskap i Sorø

I 2011 var Nordisk Mesterskap i Sorø i Danmark. Her fikk vi opplevd masse; regn, sol, snorkende svensker, store blonde svensker, danske dommere, nederlag og ikke minst oppturer. For eksempel var det her satsingsfirern til U23 VM kvalifiserte seg, etter at de vant løpet sitt med ganske mye. Vi hadde en koselig liten camp i en gymsal, og de som ikke fikk brukt all energien på regattabanen, brukte det I bommen og I tauene der.

Les mer om Nordisk Mesterskao I Sorø I arkivet Her.

 

 Da Nito og Eirik veltet

Mange hadde meldt se på toer hs i NM på Voss, og av dem var mange NSR-båter. En av båtene var Nito og Eirik Lilledahl, og de fleste var sikre på at de hvertfall kom videre fra forsøket. Men det gjorde de faktisk ikke! Ingen på land hadde Nito og Erik i tankene da de så en av toerne velte, men en av de som svømte rundt hadde skremmende lik cap som Erik. Det viste seg at de som lå i Vangsvannet var NSRs store NM grossister! 

Ydmyke satte de seg opp i båten igjen og fullførte løpet. I oppsameling kom de videre til Finalen, og vant!

 

Les mer om veltet og NM og grossistene!

 

Baltic Cup

 Fire NSR-gutter i en 4- klarte å kvalifisere seg til Baltic Cup under Tunevannet i Sarpsborg. Baltic Cup var i år i Litauen, og som vanlig regjerte tyskerne. Men vel vitende om at guttene har et år til å delta i Baltic, og at de både perset og presterte med nydelig teknikk var de fornøyde.

 

Les mer om Baltic Cup!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *