Skileir på Frøshaug!

Skileir på Frøshaug!

Forrige helg 17.-18. mars var det skileir for junior c og b. Fem gutter og ei jente tok turen opp til NSRs hytte, Frøshaug. Her fikk de badet i stamp, spist masse godteri, til og med gått litt på ski! Les mer her.

Det var en kjempe suksess da jr. C reiste opp til Frøshaug i fjor og i år skulle det gjentas til tross for dårlig føre og få jenter.

Lørdag morgen reiste Edvart Svingen, Jakob Aanderaa, David Anderson, Nicholas Solem, Ola Tunby Opdahl og meg selv til By i Lommedalen i følge med Markus Holmemo, tusen takk til han. Da vi kom fra til By hadde vi et valg foran oss. Vi kunne smøre med klister og få elendig gli og feste eller vi kunne velge å droppe klister og stake. For meg falt valget på det andre og jeg hadde ganske slitene armer etter hvert. Pølser og varm saft i vær som lignet en trist november dag hjalp på armene og det var tid for en liten ski konkurranse. Dette endte med at Nicholas (som vant) og Ola (som kom på andre) endte opp med hver sin filippi kalender under middagen. Etter en deilig middag var det tid for å gå opp for å spise de mange kiloene med godteri som var blitt tatt med og spille kort hvor jeg samtlige ganger slo gutta i boms og president. Da klokka nærmet seg midnatt begynte Markus og fortelle verdens skumleste spøkelseshistorier og selv om de fleste av guttene ikke ville innrømme det ble de ganske skremt.

Søndag så ut som en bedre påske dag og jeg kunne våkne til sol og fuglekvitter. Etter en god frokost og litt rydding og pakking dro vi av sted ned mot By igjen. Kilometerne gikk fort nedover og vi kunne nyete siste rest av vinter vær og ski føre.

Tusen takk til Marianne, Jens og Markus som gjorde turen mulig og som holdt ut med oss hele helgen.

Sara S. Juel

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *