Ulvøya rundt 2012 – nÃ¥ med bilder!

Ulvøya Rundt 2012

 

CR sin tradisjonsrike regatta, Ulvøya rundt på 15 km, gikk av stabelen i strålende og ganske varmt høstvær, og med minimal vind, i dag søndag 30. september.

Det var meget god deltakelse i år, med tre ¾ 4x , to innriggere 4-, tre coastal 2x, en coastal 1x og en trer med cox. NSR deltok med en ¾ 4x med Jens Petter Koren, Nerijus Budovas pluss to til som jeg ikke har navnet på, og for anledningen med Christian Grosse som cox.

Nær sagt som ventet vant de både klassen og hele løpet med god margin til neste båt. I klassen for 4- innrigger var det bare NSR båter, og Meike de Vlas, Jacob Nordan Jon Fodstad, Per Klausen og med Astrid Clausen som cox, vant foran båten med mannskapet Anne Sandberg (Arendal) Jan Hyssing, Else Dreyer,Marianne Lundh og med Jens Kolberg som entusiastisk cox. Vår coastal 2x med Alf Martin Sandberg (Arendal) og Tor-Geir Myhrer ble nr. 2 i sin klasse. Klart slått av Ormsund, men foran CR sin båt, og i kappestriden med våre gode naboer over kilen, er jo det langt på vei det viktigste.

Etterpå var det forfriskninger, kaffe, pølser, vafler og kaker i toppetasjen på Kongen, før leder av Norge Roforbund delte ut medaljene til deltagerne. Det hele ble avsluttet med at Stein Mørk minnet oss om at det nå bare er 14 dager igjen av den offisielle vannsesongen, og at programmet for Concept 2 8’er Grand Prix vil bli sendt ut i løpet av kort tid. Mulighetene for å kunne slite seg ut, vil åpenbart ingen ende ta!

 

Bilder tas imot med takk!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *