Kjenner du noen som skal studere i Oxford fra høsten 2013

Kjenner du noen som skal studere i Oxford fra høsten 2013

 

og som har lyst til å dele hus med to rogutter? Les mer her..

Vår egen Lars fra NSR, og Magnus fra Tønsberg roklubb trenger en ny leietaker til det koselige huset de deler i Oxford, og som ligger like ved Cowley road – kort vei til Oxford Brookes University og til sentrum. Tre personer har hvert sitt soverom (et fjerde kan benyttes som gjesterom), og deler stue, kjøkken og bad. Huset har en solrik inngjerdet hage med et sykkelskur, og egen utgang til gaten på baksiden. Kort vei til butikker, restauranter, pub’er, kino, busser mv. Det er wifi i huset. 

Er det personer som vil ro, kan Lars og Magnus bistå med introduksjoner, forøvrig studerer Lars fysioterapi og Magnus mediafag. Referanser om disse kan gis av mange! Leieforholdet går via et velrenommert utleiefirma i Oxford. 

Vær kjapp – og er du interessert i en videoomvisning kan det sikkert ordnes. Flere opplysninger og detaljer kan gis av Lars – du treffer han på lars@roklubben.no

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *