Så er det tid for U23-VM i Linz, Østerrike

Så er det tid for U23-VM i Linz, Østerrike

 

Våre flotte roere er klare for harde tak mot meget dyktige lag i Ottensheim, Linz fra onsdag 24. juli. Det er også Lars sin bursdag, vi satser på at det betyr adskillig hell og lykke – det fortjener de! Les mer, og se lenke til artikkelen over to helsider i Aftenposten 21. juni!

 

U23 VM refleksjon.

Da var U23 over for denne gang og for 3/4 av båten, for alltid. Det ble et hardt møte med Linz, da vi ramlet ut av flyet fikk vi kastet 38 grader på oss. For oss bleke nordmenn tok det noen dager, kalde dusjer og liter vann før sjokket var over. Tyrkerne tok det litt bedre da de rodde med tights og langermet på morgen økten, men vi rodde i våte rodtrakter og capser.

Målet vårt var helt klart A-finale, heatet vårt bar preg av nerver, vilje og varme-sjokk. Vi summet oss og presterte et bedre løp i oppsamlingen, men ikke godt nok for å komme i det gode selskap. Helt klart skuffende, til B-finalen var målet å kjøre så hardt vi kunne første 1000m og ikke miste feltet med for mye, også step up fra 750 til 500 igjen, også “rage” siste 500.

Vi gjorde vårt beste, men i dette selskapet hjalp det lite, vi kom på 10.plass 5 hundredeler bak irland (som vi slo i oppsamlingen). Kan vell ikke si vi er fornøyd med resultatet, men vi rodde så godt vi kunne og tok i så mye vi kunne. Så nå er det hjem og jobbe, as always 🙂 Tusen takk til klubben som har investert i oss og gitt oss en fantastisk mulighet, takk til Bergesen som har gitt oss en fantastisk ny båt! 

 

I (we) Will Be Back! – Arnold Schwarzenegger

———————————————————

NSRs 4- er blitt lastet opp på henger, og kjørt sydover, etter et halvår hvor mye uventet har skjedd. David og Fredrik har slitt med skader, og det aller vanskeligste – Niels som døde så plutselig og uventet. Markus, Sven Ole, Lars – og den utlånte Hallvard Bjørkelund fra Bergens har ikke gitt opp, men sett etter nye løsninger og nye veier. Bare å kunne stille til start i U23-VM er en triumf for gode venner, ekstremt sterk motivasjon og klubb og trenere som stiller opp. 

Les artikkelen som sto på trykk i Aftenposten om denne reisen. Bildet er tatt av Aftenpostens fotograf Robert McPherson

 

Og så skal hjemmesideredaksjonen forsøke å holde leserne oppdatert! 

@ Tirsdag 23: hetebølge i Linz, og regattaprogrammet endret noe. Sjekk lenke her.. Ehh, nei, Ipad ikke noe godt redigeringsverktøy.. Se http://www.worldrowing.com/files/download/10766

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *