Oppkjøring til jrVM

Oppkjøring til jrVM 

 

Vi er inn i vår femte treningsuke her på Årungen og nå nærmer jrVM seg farlig fort! Om nøyaktig en uke starter det hele!

Etter seat racing for guttene ble det klart hvem som skulle stille for Norge i jrVM:

JM1x Oscar Helvig

JW1x Anna Sture

JM4- Sverre Vinje, Oskar Sødal, Petter Solberg Svingen og Patrick Sture

Reserve: Robin Munoz

 

 

Etter Nordisk fikk vi en skuffende beskjed om at seat racing for jentene ble avlyst. Et helt år har vi gledet oss til sjansen å sette sammen en lagbåt med de beste jentene fra Norge, men det skulle altså ikke skje. Det som skjedde var at jeg, så heldig som jeg er, helt uventet fikk sjansen til å stille for Norge i SINGLE til jrVM. wæææ, hva er det jeg har blitt med på nå?!

 

Etter noen uker med trening har teknikken og farten til alle lagene forbedret seg. Spesielt Oscar i single og selvfølgelig 4- som har hatt en veldig bratt forbedringskurve frem til nå. Vi har faktisk vært veldig heldige med forholdene, omtrent hver dag har det vært så godt som flatt vann, med kanskje et snev av medvind i retning start til mål. Treningsopplegget går ut på intervaller på første økt og rolig langkjøring eller “paddle” på andre økt.

 

Selvom vi befinner oss svært mye på Årungen, gjør seks viltre gutter det nesten umulig å kjede seg, snarere tvert i mot. Heldigvis tar de fleste en liten nap midt på dagen.

Vi gleder oss, reisen har så vidt begynt!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *