Kjørbosprinten 2012

Kjørbosprinten 2012

 

I år igjen arrangerte Bærum Roklubb: Kjørbosprinten. Som er en morsom sprint regatta over 460m. Antall påmeldte i år var noe lavere enn det vi er vant til, men fremdeles stor stemning!

 

Værgudene hadde også vært snille nok til å vike unna NRK sin værmelding for helgen. NSR stilte med stor Jr C tropp, men Jr A og senior var det dårlig med, men våre yngste gjorde en god jobb for å holde NSR sin ære og respekt ved like. Vi hadde opptil syv påmeldte i herrer Jr C 1x, så kvantiteten kan ingen si noe på!

 

Neste år håper vi på enda flere deltagere, spesielt i den høyere aldersgruppen!

 

Men alt i alt, mange gode resultater! Tusen takk til alle foreldre som står opp tidlig og blir med ut på regatta og hjelper til!

 

Nå som tunevannet og Kjørbosprinten er over starter andre halvdel av den skikkelige seriøse sesongen fram mot NM på Årungen! Nå skal roing virkelig prioriteres, teknikk skal finslipes, lag skal settes sammen, melkesyre skal brenne i lårene og båter skal gå fort! Er du klar?

 

Resultatliste finner du her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *