Kom og hils pÃ¥ to nye og en pent brukt kost…

Kom og hils pÃ¥ to nye og en pent brukt kost…

 

Etter årsmøtet har det kommet nye krefter til i styret i tillegg til de som allerede var der.

Det nye styret har fått inn det beste av roekspertise. Nå har vi to tidligere racerroere, to juniorforeldre, en U23 forelder, vi har tre mosjonsroere (snart fire hvis vi får lurt nestoren Jens inn som eiendomssjef) .

Med dette føler vi at klubben er i de beste hender.

Vår nye styreleder, (ordet formann er på vei ut av vokabularet) Hans-Jørgen Arvesen har en imponerende merittliste å vise til når det gjelder roprestasjoner: Jr Nordisk 8 (1976) gull, Jr Vm 1977 2- bronse (Med Sverre Løken), 1978 Amsterdam international regatta gull i 2-, 1979 Nordisk Gull i  4- og 8 , 1979 VM 9 plass 4-. I tillegg skulle han rodd for Norge under OL i 1980 i Moskva, men som ble stoppet av boikott. Når han ikke administrerer NSR så er han jurist, gift og har tre barn (så langt uvisst om det er roere blant dem). Hans-Jørgen har allerede ett år som nestleder under vesten. 

Etter et benkeforslag på årsmøtet ble Gunnar Clifford valgt som ny nestleder. Gunnar er kjent for de fleste, som racerroer på 70- og 80tallet, som tidligere formann i styret og medlem av representantskapet, dessuten vært vår regattasjef mang en gang. Han er også en internasjonal anerkjent rodommer. Gunnar er ingeniør og økonom, gift og med tre sønner (her ryktes det at kanskje én skal begynne å ro…).

Hilde Vagle er vår nye klubbsjef. Hun er JB-mor og en meget erfaren dugnadsarbeider gjennom korps bla. Hun var også med på å drive kafeen under fjorårets Nordisk til nye gastronomiske og innbringende høyder. Til daglig er Hilde avdelingsleder, gift og har ett barn. Informasjonssjefen har sittet siden i høst men ble først lovlig valgt på årsmøtet heter Inger Schjoldager og er JA og JB-mor,  pluss den stolte mor til stroken på Harvard University´s åtter. Inger er til daglig forlagsredaktør. Resten av styret er de erfarne ringrevene: Per M. Clausen (materiellsjef), Marianne Lundh (Tur- og mosjonssjef), Tor-Geir Myhrer (rosjef).

Infosjef Inger S

 

PS – hjemmesiden ønsker seg et bilde av klubbsjefen – lar det seg ordne?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *