Vertsfamilie for rojente søkes via AFS Norge Internasjonal utveksling

Vertsfamilie søkes!

 

Har barna flyttet ut, eller har du/dere et ekstra soverom eller et kjøleskap som aldri tømmes? Vi har fått en henvendelse om en 17 år gammel rojente fra New Zealand.

Er du interessert? Ta kontakt med tillitsvalgt i AFS Ingun Raastad tlf 90144683 eller: www.afs.no

 Ingun har gitt følgende info om rojenta, som heter Briar, og er fra Arrowtown, og føst i august 1995. : 

 

Kort om Briar

Briar er en selvstendig jente som ofte får vennene sine til å le. Hun er en aktiv roer, og går også noe langrenn. I tillegg liker hun å bruke sin kreative side gjennom sying og strikking.

Familie

Briar bor på Sørøya på New Zealand sammen med foreldrene sine. Hun er enebarn, og går på internatskole i Dunedin, som er tre timer fra hjembyen Arrowtown. Å gå på internatskole har gjort henne selvstendig, men hun søker gjerne råd fra foreldrene sine om ulike ting som opptar henne.

Skole og språkbakgrunn

På skolen setter Briar store krav til seg selv, og ønske å få gode resultater. Hun får gode skussmål fra skolen både i forhold til det akademiske, og det at hun har omsorg for medelever. At hun går på internatskole har gjort Briar selvstendig og har også gjort det mulig for henne å kombinere skolearbeidet med roing.

Aktiviteter og interesser

Roing er favorittaktiviteten til Briar, og hun trener seks dager i uken om sommeren, og noe mindre under skoleåret. Hun liker å konkurrere, og har deltatt i mesterskap. Briar går også noe langrenn, og har deltatt i skirenn i New Zealand og Australia. En annen interesse Briar har, er sying og strikking. Hun syr gjerne klær til seg selv eller lager ting til andre.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *