Webredaktør Christine er blitt mor

Webredaktør Christine er blitt mor

3. desember fødte vår alles Christine Engh en sønn. Lille Theo har allerede forhåndsbestilt en plass i NM-åtteren om noen år!

<i>Hurra, babyen vår er endelig kommet! Det gjorde den for øvrig på prinsefødselsdagen lørdag 3 desember, men jeg kastet meg ikke akkurat over tastaturet for å fortelle nyheten… Fødselen gikk raskt og veldig bra, på 4,5 timer var alt overstått!

I etterkant har dagene gått med til mating, bleieskift og søvn. Føler meg som \\\"Norske Meierier avdeling Ila\\\".. Men dette er moro!! Theo, som han heter, var 50 cm lang, veide 3,5 kilo og skal selvsagt meldes inn i nsr så snart som mulig! Er det mulig å reservere en plass på herreåtteren om noen år? </i>

-Christine

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *