Kanon!

Kanon!

Det kan vise seg å være årets skihelg i marka som juniorene fra NSR opplevde i helgens tur til Frøshaug.

I sol og -9 grader startet turen fra Ringkollen lørdag morgen. Det var nok noen som var mer bekymret for distansen over Løvlia og til Frøshaug, men ingen lot det høre fra seg.

Et skritt av gangen og i god hockey ble den ene kilometeren spist opp etter den andre. Gjennom et vinterparadis ble det en tur for ettertiden som vil huskes lenge. Løvlia stod for rømmevafler og kakao. Og det siste stykket gikk på lukten av pølser.

På Torgsetermyrene ble gruppen møtt av los Jens og Marianne. Sammen bar det ned til rykende varm stamp og badstue. Som bildet viser var ikke de sultne roere vonde å be når maten ble servert.

Både Poker og ordspill gikk langt inn over kvelden før de ømme ben fikk seg en velfortjent natts søvn. For neste morgen bar det opp igjen, for noen et friskt morgenbad, og for alle en skikkelig kraftfrokost.

I samlet tropp bar de så nedover til Tverrelva og gjennom Lommedalen. Det var et herlig vær og føret, det kan vanskelig gjøres å bli bedre. Frøshaug kunne definitivt ikke vist seg fra en bedre side.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *