Studentregatta i Bergen!

Studentregatta i Bergen!

For første gang på mangfoldige år ble det arrangert Studentmesterskap i roing. Nordåsvannet, Bergen var stedet det hele utløpte seg en eventyrlig lørdag i mai.

Det stilte 4 åttere i den første utgaven av det som forhåpentligvis skal bli en årlig tradisjon. 2 båter stilte fra Juridisk Fakultet, en fra BI og selvfølgelig de rutinerte gutta fra Norges Handelshøyskole. Sistnevnte, som bl.a. har deltatt flere ganger i The Royal Henley Regatta, dro ikke overraskende i land en klar seier over BIs rosa lag.

Konkurransen ble arrangert som en cup, der lagene rodde 500 meter, snudde og rodde tilbake til ellevill jubel av de rundt 100 tilskuerene!

For det var ikke bare det sportslige som sto i fokus på Fana roklubb denne dagen. For første gang i undertegnedes rokariere ble det observert fler tilskuere enn roere i en norsk regatta. Det var grilling, musikk og god stemning langs land hele dagen.

Dette er uten tvil noe som må bygges videre på. Vi studenter gleder oss!!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *