Notto vinner i USA

Notto Simensen fra Christiania vant søndag natt det Amerikanske Vestkyst mesterskapet. Notto ror for tiden på en meget sterk freshman båt fra Berkeley

Også kalt Pacific-10 (Pac-10) er dette en samling av de ti største universitetene på vestkysten. Dette inkluderer blant storheter som Stanford, Arizona, Washinton, Oregon etc.

Løpet til Notto ble vunnet med minst mulig margin da de etter å ha ledet hele veien ble tatt igjen 100m før mål. \\\"Vi måtte finne på noe, og rodde kvart sleide de siste takene,\\\" forteller en lettet Notto.

På tiden 5:39 imponerte båten flere med sitt løp. Dette var kun 3sekunder etter varsity båten som består av eldre og langt mer erfarne roere.

Freshman båten startet en fantastisk dag for Cal Berkeley som vant alt på herresiden og tapte kun ett løp hos damene. Neste for Notto og de andre det nasjonale mesterskapet i New Jersey.

Vi gratulerer Notto og ønsker han lykke til!