Tunevannet blåste bort!

Tunevannet blåste bort!

Nordøstlig vind sørget for at ellers så idylliske Tunevannet ikke kunne gjennomføres søndag. NSR stilte ikke med den helt store troppen, men juniorene representerte, og imponerte.

Sven Ole Nicolaysen vant Junior-B med beste tid av samtlige heat. NSR junioren viser pågående framgang under ledelse av Michael Ivanov.

Søndag skulle NSR stille med en potensiell NM firer, men prøving av den nye kombinasjonen lar vente på seg. Vind og bølger gjorde forholdene knapt ro-bare. Som bilde viser prøvde NSR fireren seg ut såvidt det var, men måtte snart gjøre vendreis.

Regattaen i Sarpsborg var uttak til Balticup, uoffisielt VM for siste års junior B og første års junior A. I en impulsiv avgjørelse valgte representanter for uttaks komiteen å kjøre jente single, og gutte toer løp på Årungen. Her var forholdene upåklagelige.

Videre resultater følger.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *