Christiania regattaen

Christiania regattaen

Regnvær og motvind på lørdag, solskinn og medvind på søndag, uansett vær og vind presterer NSR bra.

I den andre regattaen etter sommeren stilte NSR med litt flere mennesker enn i den første, Tunevannet Grandprix, og vi fikk flere medaljer. Vi var ikke full tropp men vi var en del. Vi stilte i junior B, A og i senior. Av juniorene var det stor forbedring fra før sommeren tidmessig, og de ble også seedet til bedre finaler enn før sommeren, så de har ikke bare slappet av i sommeren. Seniorene gjorde det bra som alltid og håvet inn flere medaljer, og nå også med hjelp fra hortens Ansten Due. Det ble flere gull, sølv og bronse medaljer og det er all grunn til å juble! Vi ser frem til Kjørbosprinten og håper på enda bedre deltagelse, og enda flere medaljer!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *