OL 2020?

OL 2020?

Ny gruppe med håpefulle junior D ankommet til Anstens roerutviklingsfabrikk!

Ansten Due, med røttene i en klubb litt lenger ned på vestsiden av Oslofjorden, har det siste året hatt det fulle og hele ansvar for NSRs juniorgruppe. Resultatene har ikke latt vente på seg og flere av juniorene utmerker seg sterkt på regattabanen.

Og rekrutteringen skal det heller ikke stå på. Det er Nicolai Astrup Wiik (NB! 2 gull under Kjørbosprinten!) som har fått sin yngre bror Theodor og hans kamerater inn i NSR innen fotballen tar dem! Dertil tre kjekke unge damer fra Bygdøy (Red.anm: Sven Oles venninner?).

Foran fra venstre: Oscar, Theodor, Petter, Georg, Isak og Jo. Alle jun D.

Bak fra venstre Victoria, Sara, og Beatrice. Antagelig jun C.

PS: Ansten debuterte i NSRs seniorstall sist helg. Med god roing står Ansten i god posisjon til å kapre en plass på NSRs flaggskip – åttern!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *