Roere i hardt vær

Roere i hardt vær

I snøstorm på Nordseter gjennomførte 16 roere fra Oslo Rokrets en vellykket skisamling på Nordseter under mottoet <i>det som ikke dreper deg gjør deg sterkere</i>…

Det var 6 snøkåte juniorer fra NSR som kjørte opp til Nordseter for å delta på Oslo Rokrets sin skisamling. Etter den dystre starten på langrennssesongen på Østlandet, var det en sann glede for de fleste å komme opp til over 1 meter snø – og mer skulle det bli…

I tillegg til Sven Ole, David, Lars, Nicolai A.W., Nikolai R. og Mads fra NSR stilte 8 juniorer fra CR og 2 fra Bærum (både gutter og jenter!). Det hele ble ledet av den etterhvert etablerte trenertrioen Ansten, Haakon Knutzen (CR) og Peder, som også ledet forrige samling på Nordseter for de respektive klubbene i november.

Resultatet fra helgen ble 3 fine skiturer, hvorav 2 virkelig lange. Det både snødde og blåste meget kraftig under hele oppholdet, noe som førte til forsøk på unnasluntring av flere deltakere. Disse fikk imidlertid klar beskjed om at det var nettopp gjennomføring av slike økter som skiller klinten fra hveten (ref: Kjetil Andre Aamodt), og dermed gjennomførte de…

———————————————————————–

Invitasjon: #75#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *