8x i Frognerkilen

8x i Frognerkilen

I de siste ukene har tilfeldige forbipasserende langs Frognerkilen lagt merke til mye båt trafikk i form av roing. Spesielt er det blitt lagt merke til to unormalt lange båter fulle av ivrige juniorer.

Det de forbipasserende har sett, er NSRs ivrige juniorer. Hver tirsdag og torsdag den sisste tiden har de vært ute i 2 åttere! Ja, du leste rett, 2 stykker, og tillegg flere småbåter. På en dag med alle tilstede kunne vi klare tre åttere. Det lover godt med tanke på et NM et sted uti sesongen, og ikke minst for juniormiljøet generelt, som bare vokser og vokser, og blir bedre og bedre.

Mannskapet i hver båt varierer etter hvem som er først tilstede. Cox-plassen går på rundgang til dem som eventuelt er syke, eller bare til de som måtte ønske å \\\\\\\"coxe litt\\\\\\\". Selv med nytt mannskap hver gang blir båtene bare raskere og raskere for hver gang, og det lover godt.

Juniorene håper ved denne lille forklaringen på \\\\\\\"de unormalt lange båtene\\\\\\\", som altså er to Junior Åttere, at de mennesker som lunter, sykler, løper eller jogger forbi vil fortsette med det, og kanskje til og med heve en hånd til hilsen, for vi vil, ved midre vi er midt i \\\\\\\"ti harde\\\\\\\" vinke tilbake av gledens lyst. Juniorene vil samtidig benytte sjansen til å takke verkstedet som reparer skader like fort som de kommer etter oss litt klumsete juniorene!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *