Elveløp i Porsgrunn

Elveløp i Porsgrunn

NSR stilte med flere båter i hver klasse og markerte seg godt da sesongen tjuvstartet i Porsgrunn lørdag.

I junior så vel som senior var de rødkledde bemerket. Den som gjorde det best var juniorroeren Frida Schneider som plukket opp der hvor hun slapp sist sesong. Med seier i junior klassen satte Frida ann tonen til sesongåpningen om to uker i Stavanger.

I senior herre stilte Erlend og Nito hvor sistnevnte er makkerløs etter Morten Adamsens sortie. I jakt på Olympiamester Olaf Tufte ble det 29s opp da klokken stoppet. Erlend endte på delt 14de plass med Gallaher fra Sandefjord.

Andreas Høye Wold og Alex Ivanov samlet seg på resultatlisten da de endte med 1s margin på henholdsvis blant de topp 20.

Aida Kazagic rodde i dame senior klassen som ble vunnet av Martha Helgeland fra CR. Dette var jomfruturen til Aida i ny båt som blir å se på regattaene fremover.

Junior B gutta våre stilite i dobler og begge båtene endte på pallen. Sven Ole og David bak Smedsrud og Asaren fra CR. Nicolai og Lars på tredde plass foran et lass med Os dobler.

Med til Porsgrunn var også en mosjonsfirer med blant annet Haakon, JP Koren, Hedda, Mathieu. Da solen skinte og vinden god kan det hende at disse nøt turen opp til start litt i overkant. Det ble ingen offisiell start, og dermed ingen tid, men hva gjorde vel det på slik en vårdag.

Neste regatta for race-roerne er Åpningsregattaen i Stavanger helgen 12.mai.

#89#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *