Studentregatta

Studentregatta

Norgesmesterskap i studentroing gikk av stablen for 2. gang under fantastiske forhold på Nordåsvannet i Bergen… men det var de tilreisende som fraranet bergenserne heder og ære…

Over 100 tilskuere, strålende Bergens-sol, musikk og øldrikking fra klokken 10 skapte en fantastisk ramme rundt Studentmesterskapet.

Det var i år 4 lag som stilte; NHH, BI og Juss fra Bergen, mens NTNU tok turen fra Trondheim for å utfordre fjorårsvinneren, NHH. Det var i år også 3 jentelag med; 2 fra juss og NTNU!

Det ble rodd cup over 1000 meter på det vindstille Nordåsvannet. Jentene rodde direkte finale, mens blant gutta ble BI og Juss slått ut i første runde, slik at det skulle stå mellom NTNU og NHH i den prestisjefylte finalen.

Det hele endte med en knepen seier til Trønder-ingeniørene over Bergens-økonomene! Det ble feiret med champagne på bryggen.

Senere på kvelden samlet alle deltakere og tilskuere seg på et av Bergens utesteder til moro… og jaggu ble det festet på ekte roer-vis!

P.s. NSR hadde faktisk med en deltaker i regattaen, da Peder Myhre måtte steppe inn for en skadet NTNU-roer. Vi kan derfor titlere klubben vår 1/8dels Studentmester!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *