Frida Schneider tatt ut i dobbel !?

Frida Schneider tatt ut i dobbel !?

Norges største rotalent på juniorsiden, Frida Schneider, har blitt plassert i dobbelsculler. Femteplassen i singel fra fjorårets junior-VM talte vist ikke så mye lenger.

Frida tok seg i fjor overraskende til finalen i junior VM. Senere vant også Frida NM i dobbeltsculler senior og singel junior. Også i år har Frida prestert når hun, nesten uten rotrening, gikk hen og vant elveløpet i Porsgrunn og åpningsregattaen.

Senere har Frida gjennomført en neseoperasjon og gikk på sitt første tap i singel i Hamburg og sist på Nordisk på Årungen. Dermed har Frida blitt overraskende plassert i dobbel til junior-VM i Beijing.

– Avgjørelsen er litt rar, men her er det bare å gjøre det beste ut av det, sier den alltid så blide Bygdøy-jenta.

Frida er uten mulighet til å gjenta suksessen i singel fra i fjor. Spørsmålet, som redaksjonen da stiller seg, er om Frida blir å se på robanen i videre sesonger når dette samtidig er en av Norges desidert beste kvinnelige skiskyttere. Vi håper det!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *