Juniorleir på Solodden

Juniorleir på Solodden

Årets juniorleir var, med over dobbelt så mange deltagere som fjorårets camp, en stor suskees. Søndag til torsdag har aldri gått så fort! Les mer om juniorenes meget ekslusive sommerleir på Solodden!

Avreise søndag kl. 10 i to firere og en toer, alle med cox. Tårevåte foreldre vinket farvel til sine kjære, som hadde rettet baugen mot Solodden. Alle båter ble varmt mottatt av Marianne og Jens ved bryggen, spesielt den fireren som tok en heidundranes omvei… (De rodde feil)

Hver dag ble alle vekket, halv syv, til en \\\\\\\"nydelig\\\\\\\" trompet fanfare av formann Jens samt en advarsel fra trener Ansten om at \\\\\\\"hvis dere ikke er klare på bryggen om 5 min, så skal dere opp en time tidligere i morra!\\\\\\\". Juniorene kunne jo ikke gjøre annet enn å sprette opp og fullføre morgenøkten og da den omsider var over, var alle enige om at det virkelig var vært å slite seg opp, for den herlige frokosten som ble servert av Marianne etter økten smakte da om mulig enda bedre.

Hver dag ble tre økter rodd på til sammen 5-6 timer. Alle rodde med alle i nesten alle båttyper. I tiden mellom øktene slappet gutta av på mange ulike måter, Tord og David sine Boomblastere spilte musikk for harde livet, på Sven Oles datamaskin var det alltid noen som spillte Battlefield, Erik Sebastian lekte agent 007 med Sven Oles walkietalkere og noen trepistoler, Mathias tegnet med sprittusj på guttas store overarmer, Tord ødela sengen til David, hver dag, Nicolai plaget fuglen Kjell, David dusjet leeenge, ja mye skjedde på Solodden de dagene NSRs gutter var på besøk.

Juniorene takket Marianne for hennes ekstra ordinære innasats ved å plukke stor blomsterbukket siste dagen, takket være henne kunne alle juniorene prestere bra, hver økt, \\\\\\\"for uten mat og drikke, duger helten ikke\\\\\\\"

Fra alle juniorer som deltok på Soloddens juniorleir 2007 kommer et stort, enstemmig og høylytt takk til forman og morgenfugl Jens, til sjefskokk og ernærings ekspert Marianne og til super trener og motivator Ansten Due. Det kan ikke være tilfeldig at alle deltagere på juniorleiren forbedret seg i Sorø regattaen? TUSEN TAKK!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *