NSR i Danmark

Langt å gå, medaljer å få. Lenge måtte NSR kjøre for å komme helt til Sorø, men de kom ikke tomhendte tilbake. Les mer om junior troppens deltagelse i Sorøreggaten 2007. NÅ MED 20 NYE BILDER

En flott ro leir var over, og den forbedrete styrken og teknikken måtte prøves ut, og det ble den fort, for dagen etter at leirdeltagerene vendte hjem, dro de videre til Danmark for og delta i regatta. Det var forsøk i alle løp, som gjorde det ekstra tøft; ikke bare ble det dobbelt så mange løp, det ble også vanskeligere å komme på pallen, hvertfall i Jr. B. NSR stilte båter i Jr B og A. På veien til Danmark måtte man igjennom Sverige, og på et tilfeldig stopp fant en noen heldige juniorer butikken \\\\\\\"happy prize\\\\\\\" hvor det var et 10 kroners marked selv Rimi ville sperret øynene opp for. Der ble diverse juggel hamsret som skapte, om mulig, enda bedre stemning i bilen og rundt NSRs telt.

Første regatta dag var Sven Ole så heldig å være med i det tidligste forsøks heatet, noe som medførte at han måtte stå opp i seks tiden. Selv sier Sven Ole at det egentlig ikke var noe problem; \\\\\\\"nei, det var jo mye bedre å bli vekket av en hviskende formann, i motsetning til den noe masete solodden trudelutten…\\\\\\\"

Sven Ole gikk videre til A-finalen i singel, hvor han kom på 3. plass, kun to sekunder etter førsteplassen. I jrB 2x, kom to av NSRs båter til a finalen, hvor de tok 3. og 6. plass. I Jr A 2x, kom en av NSRs to dobbelt scullere til B- finalen, som de vant. I jr.B 4x, kom NSR til A-finalen, hvor de kom på andre plass, null komma veldig lite bak Nederland. I Jr.A 4x gikk det ikke fullt så bra, men det var tross alt første gang de rodde sammen.

Andre dag, Sven Ole var heldig igjen, men i dag sammen med Nicolai. Begge to kom seg videre til A-finalen i Jr.B 1x. Der vant Sven Ole, og Nicolai kom på 4. plass, begge foran Christianias A-finale deltagere. (Haha) Tre Jr.B dobbelt scullere i dag, en A-finalen, hvor de fikk 3. plass, en til B-finalen, hvor de vant, og en til C-finalen, hvor de fikk 3. plass. Alle sammen storfornøyde med sine løp. I Jr.A 2x klarte i dag en av NSR båtene å komme seg til A-finalen, hvor de også rodde bra, de var ikke langt unna teten på sin 6. plass. I Jr. A og B 4x gikk det i dag ikke helt veien med mannskap som ikke hadde rodd mye sammen før, men bare vent…

Frida var også med i regattaen og stillte Norge, på lørdagen fikk hun andre plass i 2x og 4x, og på søndag fikk hun 1. og 2 plass.

Robærta kjørte nesten alle tilbake fra Danmark igjen også, med unntak av noen som fløy til quart-festivalen og en som satt på med christiania (hva i…?) Robærtas passasjere feiret i baksetet med musikk og årgangs-brus. Natt til mandag lå de over i et fengsel i sverige, hvor det i utgangspunktet var eneceller, men dette ble litt for tøft for noen som valgte og dele rom isteden. En stor takk til Jens, Marianne og Ansten som passet på og motiverte alle deltagere fra NSR. Ekstra takk til Ansten som også la inn en siste teknikk og styrke trening på Solodden som medførte at mange hadde forbedret seg veldig.