Frida og Kristina 3 tideler bak pallen

Frida tok steget opp en plass i forhold til i fjor, og jentene har imponert stort. GRATULERER

<b>Lørdag 11/8:</b>

Det var et tøft finaleheat jentene endte i. Det var en jevn og spennende finale der den nye store ronasjonen, og vertsland, Kina trakk det lengste strået.

Frida og Kristina lå på 4. hele veien, men på slutten la de inn en fabelaktig spurt som NESTEN holdt til medalje.

Bittert? Muligens. Men dette resultatet er det bare å glede seg over…det er nok av løp fremover i karrieren til disse to der tidelene kan bikke andre veien.

Tale Fiskerstrand gjennomførte også en fin finale og fikk også den noe bitre 5. plassen, selvom hun hadde et stykke opp til pallen.

Gratulerer igjen og lykke til videre.

<b>Fredag 10/8:</b>

Frida er igjen i en junior VM finale. Etter seieren i kvartfinalen ble de nr to i semien, og har dermed på imponerende vis skaffet seg plass blant de seks i nattens A-finale.

Mot mange odds har ungjenta fra Bygdøy igjen klart å karre seg til en finale. De to norske jentene var overbevisende da de med margin kom inn på 2.plass.

På worldrowing forteller Frida på spørsmål hvordan løpet var:

-It was a good race, we had it all under control. We got a little nervous at 1750 meters, when the Greeks tried to get back, and it was a really good feeling at the finish when we beat them.

Det er tydligvis varmt på OL banen i Kina. Om dette sier Frida:

-Today was a lot better than the days before, but we try not to think about the heat and concentrate on the rowing, and also do everything to keep our body temperature low, like drinking a lot of water.

Jentene ror 10 over 4 kinesisk tid og har tyskland og hellas på hver sin side i finale. Vi ønsker våre to vestkantjenter MASSE LYKKE TIL!!!

________________________________________________

<b>Onsdag 8/8:</b>

Junior VM, som i år fungerer som <i>prøve OL</i> til Bejing 2008 er i gang. Vi følger mesterskapet og vår egen Frida Schneider!!

Frida og Kristina ble nr 2 i forsøket og direkte kvalifisert videre til kvartfinale. De var kun slått av et tilsynelatende meget sterkt Kinesisk lag. Dette ser lovende ut…

Tale Fiskerstrand ble også nr 2 i sitt forsøksheat og er videre hun og. Gutta i 4x ble derimot nr 5 og må ro oppsamling

Redaksjonen ønsker alle lykke til videre. Heia Norge!!