Tunevannet 07

Tunevannet 07

Hva er det som er kjapt, rødt og godt likt av småjentene? Svar: NSR som gjør seg klar til høstsesongen. Tunevannet gikk av stabelen i helgen og det var mange røde i aksjon.

Det var et koppel av NSR roere som startet høstsesongen i Sarpsborg. Som vanlig var det junior-B roerne som ledet an, denne gangen fulgt av noen masterroere, 1 ensom junior B jente og et knippe seniorroere.

Av enkeltresultater kan vi nevne lørdagens roatlon hvor NSRs junior B roere likegjerne tok 8 av de 10 plassene. Topp tre var Sven-Ole, David og Lars.

Patrick og Isak åpnet søndagen i åpen klasse. Det ble tredjeplass, før de litt senere på dagen teamet opp med både Jo, Petter og Theodor for både dobbelløp og firer.

Seniorene var virkelig overlegne i firer da Peder, Stian, Eirik og Anders rodde over blikkstille vann. Da dobbel og dobbeltfirer også gikk av med seier ser det ut som oppkjøringen til NM virkelig er i rute.

Dagens dramatikk kom i junior-B firer hvor NSRs roere ble disket for uvettig styring, som skyldtes en feilinstiling på roret som var umulig å rette på på vann, og ikke minst under løpet. Dette på en bane uten bøyestrekk !?! Rorerne ble presset helt til mål av dommernen som kommanderte fireren vekk fra motsanderens bane, noe som bare kunne gjørers ved å ro fortere. Etter sitt livs hardeste løp i firer var det surt å bli dikset, noe som førte til at fireren lot sinne løpe løpsk, noe som fireren beklager. Hevnen kom dog ikke lenge etter da Lars, Sven-Ole, Nicolai og David vant en meget smakfull seier i dobbeltfirer.

– En tøff start på høstsesongen, men etter et meget godt løp i dobbeltfirer ser vi fremover til neste regatta, sa David Een Sture mellom matbitene etter løpet.

Neste gang gjengen skal i aksjon er nesten på hjemmebane på Kjørbo. Får vi der se en veteranåtter?

Resultatliste: #95#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *