NSR dominerer NorgesCupen

NSR dominerer NorgesCupen

Ta på deg røde klær og vær stolt! Vi er inne i en ny storhetstid, og ingen kan måle seg med NSR om dagen!

211 poeng har NSR samlet gjennom de 4 første regattaene av NorgesCupen. Våre elskede naboer, Christiania, har kapret en hederlig andreplass et lite stykke bak oss (107 poeng). Videre følger Horten (104) og Bergens (101).

Det hele er enda ikke avgjort, men mye skal gå galt om vi skal rote bort denne seieren… spesielt med tanke på at vi sender full juniortropp over fjellet, for å tappert slåss inn de siste poengene som skal sikre gull, champagne, heltestatus og bekreftelsen på at NSR er back where we belong: On Top!

Se artikkel på http://www.roing.no

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *