Roerlangrenn i rødt, hvit og litt blått

Roerlangrenn i rødt, hvit og litt blått

Værgudene vartet opp med vinter da Oslo Rokrets arrangerte det årlige roerlangrennet. NSR stilte mannsterkt opp og var godt representert.

Det var etterslepet av orkanen Tuva som gjorde sitt til at det ble et fullferdig skirenn og rikelig med snø, da ukordinerte roere skulle ha kappestrid på ski.

I lett snødriv og et par minus møtte 60-70 roere opp innerst i Sørkedalen. Noen tok dette litt mer alvorlig enn andre påkledning varierte fra kondomdress til Sebbes herlige nikkers.

Flere seire kan nevnes i ulike distanser. Deriblant firedobbelt i Junior C hvor Patrick slo Petter med 1sek over 6 kilometer. Langrennsfantomet Tharald var truet av sin eldre bror, Tord, til å stille opp. De gikk begge til topps i hver sin klasse, henholdsvis junior B og A.

I senior/veteranklassene dominerte NSR med antall deltagere på herresiden. Erik Bade vant 10km, Helge Refsum var noen tideler for sent ut på 19km mens eks landslagsroer Nito vant internoppgjøret mot Severin, også fra NSR.

Lucas oppsummerte det best. Han hadde aldri sett noe lignende. – La oss bare håpe de nå kan gjøre 10km til lengste distanse, sa den meritterte skiganger (Red.anm: han har gått birkebeinerrennet (52km) en 60-70 ganger.)

#103#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *