Juniortur til Frøshaug!

Juniortur til Frøshaug!

Føret var topp og været herlig, da syv ivrige juniorer la ut på tur etter oppmøte på bussen mot Ringkollen kl. 9 lørdag morgen. Lange nedoverbakker og bratte oppoverbakker rant forbi, før de endelig nådde målet; Frøshaug!

Til tross for nøling og kartlesing i hvert eneste kryss nådde altså de tre jentene og fire guttene frem. Det etter mye knall og fall, for selv om skiene var godt smurt med flere lag klister var det bra glid, og i de mange, lange og bratte nedoverbakken var det flere som tok et lite nødstopp ut i veikanten, eller midt i bakken (Mads). Ingerid derimot nøyde seg med å kjøre rett frem, da hun levde på teorien ”at etter nedoverbakke kommer det som regel en oppoverbakke, eller bortover, så da er det bare å kjøre på.” Det hun ikke hadde regnet med var at en annen ting som kunne dukke opp var snefonn, og med stor fart fløy Ingerid et godt stykke utenfor løypen, Nikolai bekrefter at det luftig svevet ble avsluttet med et vakkert nedslag, og at ”stilkarakterene kom godt oppimot tyve!” Det gikk med andre ord hardt for seg, og på turen ble to ski knukket. Først Sven Ole sin ski to og en halv kilometer før Løvlia, som med andre ord vil si et lite stykke før halvveis, og så Nikolai på veien hjem.

På Frøshaug ble juniorene tatt godt imot av Jens og Marianne, og ”NSR vinter OL\\\\\\\" ble raskt erstattet med noen gode timer i stampen med saft, pølser og bra stemning, og etter hvert som mørket steg på trakk alle sammen inn til nydelig middag med bursdagskake, for formann Jens hadde nemlig bursdag, gratulerer! Før middag ble det spilt noen runder klespoker, hvor guttene viste at de må øve litt mer, for før noen visste ordet av det satt alle sammen i bar overkropp, tilfeldig? Neppe..!

Neste morgen ble noe dramatisk, da gutta skulle hugge litt ved mens jentene ryddet litt inne. Jens og David stod for sagingen og de ble noe iverig, og plutselig stod motorsagen i fingeren til David! Det ble stor oppstandelse, men vi skjønte at det ville gå bra da David bryter ut ”Oi, det var ikke så lurt..” Til alt hell gikk alt fint, og fingeren lever fortsatt, dog med to sting i seg.

Til slutt kom alle seg hjem, enten med bil eller på ski, og juniorene benytter sjansen til å takke Jens og Marianne for varm hytte, varm stamp, nydelig mat, måket vei til doen og all annen servise under helgen opphold på Frøshaug. Vi vil også takk Lars m. familie som også har fått denne turen i gang. Lars kunne dog dessverre ikke delta selv etter en skade fra forrige skitur.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *