Sterk NSR innsats i Birken

Sterk NSR innsats i Birken

Det omtales som det beste Birkebeinerrennet noen sinne da nærmere 11 000 skiløpere trippet seg over fra Rena til Lillehammer lørdag. Og blant dem, opptil flere NSR medlemmer.

Kjente NSRnavn som Sverre Løken og Helge Refsum ledet an de rødkledde på en dag med noen få minusgrader og skyfri himmel. Førstnevnte startet i pulje 1, har hele 19 merker, og endte på tiden 3:06. Helge har 18 merker, og var også i år innenfor tidsgrensen med tiden 3:41.

Det ble et dramatisk løp for Magne Sivertsen da han brakk staven og gikk med kun en stav opp til Kvarstad. Tiden 3:38 var da meget respektabel.

Tidligere landslagsroer, Nito Simonsen, deltok for første gang og kastet seg inn i mål på 3:07. Dette var 10minutter bak NSRs raskeste (!?) tid noensinne, Peder Myhres fantastiske 2:57. Dette holdt til 25.plass i klassen og er meget sterkt av den vordrende medisineren.

– Jeg var bekymret for Skramstadkongen (les Nito red.anm.) og hadde noen problemer i begynnelsen. Fra Midtfjellet hadde jeg fantastiske ski på en fantastisk dag. Det er godt å være tilbake i gammelt slag, sier den blonde kjempen fra Vinderen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *