Dugnad på Årungen

Dugnad på Årungen

Her er en ørliten rapport fra helgens dugnad-oppvarming på Årungen, hvor selvfølgelig mange fra NSR stilte opp!

Dugnaden på Årungen rostadion fant sted i strålende vårvær lørdag 19. april. Nestformannen kunne med tilfredshet konstatere at familien Suul stilte fulltallig allerede fra starten klokken ti. Juniorer og U23 hadde trening og seat race med Esther i Frognerkilen fra 0830 til 11, men med en kombinasjon av løfter om gratis mat, trusler om represalier og organisert fellestransport i Robærta, ankom ikke mindre enn 10 stykker fra denne gruppen klokken 12. Med varierende intensitet tok de deretter fatt på arbeidet, men illustrerte også sannheten i soldatens utsagn om at ”jeg er en bra mann bare jeg kommer under kyndig ledelse”.

På det meste stilte NSR med hele 17 personer, og med forbehold om at personkunnskapen kunne vært bedre, slo vi i alle fall norgesmesterskapsarrangøren CR i denne konkurransen. Alt i alt var det en rimelig fornøyd nestformann som fraktet juniorgjengen tilbake til klubben i deres rullende diskotek kl. 1630.

Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur! (Kanskje aller mest de som hadde benyttet anledningen til å fjase i vannkanten med lekne Mossejenter.)

Et ps fra Robertas utgående dugnadssjåfør:

Muligens kan det tenkes bedre måter å bruke en av årets aller første dager med lovnader om vår enn å kjøre en aldrende og rusten van til Årungen. Men er den full av glade gutter og jenter som synger DeLillos av full hals er det neppe mange! Heldige meg

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *