Resultater Porsgrunn

Resultater Porsgrunn

Så var 2008 sesongen i gang! Årets første regatta gikk av stabelen i Porsgrunn på lørdag, og NSR stilte i junior åtter og toer, mens damene med litt mannehjelp stilte en firer. Les mer her om hvordan dette lange, svingete og svært bølgende racet gikk!

Juniorene har sklidd mer og mer vekk fra to årer, og en åre blir prioritert, som Tord sier, ”To årer er en åre for mye!”. Av den grunn falt ikke de vanlige 1x og 2x klassene i smak. NSR juniorene stilte heller alene i åtter, og en toer som kun rodde mot en annen toer. Åtteren, vant, og de hadde raskeste tid, selvfølgelig! Toeren, bestående av Tord og Sven Ole, slo den andre toeren så vidt, bare 4 og et halvt MINUTT foran (…). Dette lover svært godt for NSR’s toer utsikter, da den andre toeren bestod av to landslags roere som tidligere i sesongen har vært på landslags samling i Portugal. Årets tider generelt var ikke noe å skryte av da det var en ganske grom motvind og store bølger. Sven Oles mor sier at rodrakten hans var tørrere etter at den kom ut av vaskemaskinen enn det den var da hun puttet den inn!

Damenes firer gikk også for seg selv, så de ble også premiert med vase fra Porsgruns Porselens Fabrikk.

Ellers er det vell vært å nevene at til tross for at juniorene presterte bra, hadde de dagen før hatt en noe sen aften, noen helt til kl. 05.00! Og det er ikke så gunstig da en måtte stå opp kl. 06.00 neste dag for å rekke frem. Likevel presterte alle altså bra, så dere andre roere fra andre klubber, vi har enda mye mer å gi!

PORSELÆNSREGATTAENSe resultater:

#117#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *